Eindeloos Genieten

Voor een Eindeloos Genieten abonnement betaal je €6,30 per maand. Voor een jaar betaal € 81,-. Je bent dan wel boetevrij!

De tarieven zijn aangepast per 1 januari 2020

• Gratis lenen: (luister)boeken, tijdschriften en informatieve multimedia (max. 12 items tegelijk thuis – uitleentermijn 6 weken – uitgezonderd Toptitels).
  • Gratis lenen: multimedia (max. 6 items tegelijk thuis – uitleentermijn 2 weken) met verlenging van 2 x 1 week.
  • Boeken en tijdschriften 2 keer 3 weken verlengen/multimedia 2 keer 1 week verlengen.
  • Gratis reserveren: materialen binnen de collectie van Bibliotheek Velsen. Reserveren bij de 23 aangesloten Bibliotheken is vanwege de corona maatregelen momenteel niet mogelijk.
  • Onbeperkt gratis internet in de Bibliotheek. Dit is vanwege de corona maatregelen momenteel niet mogelijk.
  • Toegang tot het aanbod van e-books van de Bibliotheek. Maximaal 10 e-books tegelijk lenen, gedurende een periode van 3 weken en de Luisterbieb.

Mocht je een Meeleespas willen dan kost 1 Meeleespas €1,25 per maand. Voor een jaar betaal je €15,- per jaar.

Digital Only abonnementen worden maandag tot en met donderdag tijdens kantooruren verwerkt. Wanneer je in het weekend of in de avonduren lid wordt kan het dus nog even duren voordat de pas geactiveerd is.

De algemene voorwaarden vind je onderaan deze pagina.