Kinderboekenweek 2021

Wat wil jij worden?

Tijdens de Kinderboekenweek van 6 t/m 17 oktober kun je elk beroep worden dat je wilt en alvast dromen over later. 

Kinderboekenweekfeest

In oktober vieren wij weer een Kinderboekenweekfeest in de Bibliotheek! Dit jaar is het thema ‘Worden wat je wil’: pilot, astronaut, een ballerina of misschien een grote tovenaar? Alles kan tijdens de Kinderboekenweek.

Geronimo Stilton op bezoek

Geronimo Stilton brengt hoogst persoonlijk een bezoek aan de Bieb en leest voor uit zijn avontuurlijke boeken. Ook is er de mogelijkheid om je boek te laten signeren en samen op de foto te gaan. Kom je ook?

Programma Bibliotheek Velserbroek - woensdag 6 oktober
Geronimo komt langs tussen 14:30-16:30 uur langs en kom tussen 15.00-16.00 uur kijken naar een leuke voorstelling van Kunstform of sluit 16.00 uur aan bij de workshop Kidsmove van DanceWorks.

Programma Bibliotheek IJmuiden - zaterdag 9 oktober
Geronimo komt langs tussen 11:00-13:00 uur.

 

Voorlezen en dansen

Tijdens de Voorleesfeesten op woensdag 6 oktober van 14:30-15:30 uur in Velserbroek en woensdag 13 oktober in IJmuiden van 14:30-15:30 uur gaan we na het voorlezen ook dansen met DanceWorks.

Doe je mee?

 

 

 

 

Elk dag van 6 oktober t/m 17 oktober in de Bieb: Doe de Talententester en speel de Kinderboekenweek-games!

Kom naar de Bieb, haal jouw Doeboekje, ontdek bij de speurtocht verschillende beroepen en doe de Talententester om uit te vinden wat jouw speciale talent is.

Doe de online Talententester, krijg boekentips en maak je eigen Talenten-Avatar

Boeken voor groep 1 & 2

Boeken voor groep 3 & 4

Boeken voor groep 5 & 6

Boeken voor groep 7 & 8

Kinderboekenweekgames in de Bieb

Tijdens de hele Kinderboekenweek kun je de speciaal door Bibendo ontwikkelde games in jouw bibliotheek spelen. Scan de QR-code op de posters met jouw telefoon of tablet en start de game.