e-Reader

Heb je geen e-reader maar ben je wel nieuwsgierig naar het gebruik? Dan kun je als lid van de bibliotheek ter kennismaking gratis een e-reader lenen met daarop een selectie populaire titels.

e-Readers

De e-Readers zijn eenvoudig te reserveren via de catalogus. Gebruik hiervoor de zoekterm ‘e-reader Bibliotheek Velsen’. Natuurlijk kun je je aanvraag ook doen bij de servicebalie in een van onze vestigingen. Lenen en terugbrengen is uitsluitend mogelijk tijdens de bemande uren van de bibliotheek IJmuiden en vestiging Velserbroek.

De e-Readers kunnen met een Lekker Lezen en een Eindeloos Genieten abonnement 4 weken geleend worden. De uitleentermijn kan in alle gevallen niet worden verlengd.

Digitale collectie 

Klik hier om naar de Online Bibliotheek te gaan voor de collectie e-books. Leen je voor het eerst e-books? Dan dien je je eerst te registeren, voor een makkelijk stappenplan klik hier.

Meer informatie?

Voor vragen en informatie over het lenen van een e-reader kun je een e-mail sturen naar info@bibliotheekvelsen.nl of tijdens bemande openingstijden langskomen bij de Bibliotheek in IJmuiden.