Kunst Bruist in Bibliotheek Velsen

Wist je dat je in Bibliotheek Velsen je kunstwerken kunt exposeren? De Bibliotheek is bij uitstek geschikt voor het tonen van je werk. Wij willen (amateur) kunstenaars een gastvrij en laagdrempelig podium bieden.

Wat doen wij?

Wij verzorgen de (online) communicatie. We maken een poster, vermelden je expositie op onze website en facebookpagina en de expositie zal worden meegenomen in andere communicatiemiddelen (lokale pers, activiteitenfolder). Hiervoor vragen wij een tegemoetkoming in de kosten van €30,-. 

In overleg kan er een officiële opening plaatsvinden echter zitten daar wel kosten aan verbonden. Een goede mogelijkheid dus om een nieuw publiek te bereiken.

Wij bieden je ook de mogelijkheid om tijdens de expositieperiode een lezing te geven en/of workshop.
 

Wat doe jij?

Je richt de ruimte zelf in, wel in overleg met de bibliotheek. Je bent zo af en toe tijdens de expositie aanwezig. Hierdoor heb je een mooie gelegenheid om direct en zonder tussenpersoon met het publiek in contact te komen. Wil je werk verkopen dan regel je dat zelf, de bibliotheek kan daarbij geen rol spelen.
Omdat we kwaliteit nastreven en te maken hebben met onze leden, ontvangen we graag vooraf informatie over je werk. Het is ook prettig als je ruim voor de expositie met ons een afspraak maakt voor een kennismaking. Dan kunnen we de voorbereiding en jouw wensen bespreken.

Wij verwachten dat je waar mogelijk Bibliotheek Velsen en je eigen expositie promoot. Bijvoorbeeld door het doorsturen van onze nieuwsbrief aan je eigen netwerk, noemen op social media en in persberichten gedurende de expositieperiode.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Petra Ravesteijn, pvanravesteijn@bibliotheekvelsen.nl of 0255-561413

Lokale kunstenaars hebben voorrang