Taalspreekuur

Resultaat 1 - 10 (van 36)

• De Bibliotheek helpt bij digitale belastingaangifte en het aanvragen van toeslagen Bekijk details

logo Van 11:00 tot 13:00 | Elke week | Centrale Bibliotheek

Inwoners van Velsen die hulp nodig hebben bij de digitale belastingaangifte of bij het online aanvragen van toeslagen, kunnen vanaf 7 maart terecht op het belastingspreekuur in de Centrale Bibliotheek in IJmuiden. Samen met de Sociale Raadslieden van Stichting Socius-md biedt de Bibliotheek dit gratis belastingspreekuur aan, ter ondersteuning bij de digitale aangifte of het aanvragen van toeslagen. Mensen die zelf -zonder hulp- aangifte willen doen, biedt de bibliotheek gratis computer- en internetgebruik aan. Hulp bij aangifte en computerfaciliteiten zijn voor iedereen beschikbaar, ook voor wie geen lid is van de bibliotheek.

di 30 mei

Van 15:00 tot 17:00 | Elke week | Centrale Bibliotheek IJmuiden

Het Taalspreekuur is bedoeld voor volwassenen die willen weten waar ze Nederlands kunnen leren of waar ze hun kennis van de taal kunnen verbeteren.

di 30 mei

di 06 jun