AFTAL: Productie van natuurlijke zeep voor huid en haar

1 maart 2017 t/m 31 maart 2017 | Centrale Bibliotheek

Kosten: Vrije toegang

Aftal is een bijzonder bedrijf. In 1940 is het bedrijf bij Aftal begonnen met het persen van olie uit olijven voor de productie van natuurlijke zeep.

Een bedrijf dat al sinds 1940 bestaat

De heer Youssef Aftal komt uit Syrië is nu tweeën halfjaar in Nederland. Hij wil ons laten kennis maken met deze natuurlijke zeep voor huid en haar. Hiervoor hebben wij een vitrine ingericht in de Centrale Bibliotheek.

Youssef Aftal:

- We zijn één van de oudste en één van de weinige firma's in deze sechor en waren gevestigd in de stad Aleppo in Syrië.

- Onze zeep wordt gemaakt volgens een oude traditie, die van vader op zoon is doorgegeven.

- De zeep van het merk Aftal is een natuurlijk product. Het bevat geen dierlijke of industreie vetten, geen schuim- of geurproducten en geen conserveringsmiddelen.

- De productie en het versnijden van de zeep wordt op ambachtelijke wijze uitgevoerd.

- Voor het best resultaat wordt een frequent gebruik van de zeep aangeraden.

- Bij gebruik van de zeep ontstaat er minder schuim dan bij shampoo, omdat onze zeep geen chemische schuimprducten bevat. Daardoor blijft de huid gezonder.

- Samensteling van onze zeep: olijfolie + aqua + natriumhydroxide.